Кола се озова на каменисто място във Врачанско. Борис Борисов е попаднал

...
Кола се озова на каменисто място във Врачанско. Борис Борисов е попаднал
Коментари Харесай

Кола се озова на необичайно място - с вдигнати чистачки е СНИМКИ

Кола се озова на каменисто място във Врачанско. Борис Борисов е попаднал на изненадващата панорама, той е снимал автомобила, а снимките е разгласил в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

" Някой доста огромен оптимист е решил, че може да се спусне с хондата си от Околчица до Челопек по директната пътека, ма не му се е получило ", написа Борис Борисов.

От снимиките излиза наяве, че липсва предната табела с регистрационния номер на автомобила, задната обаче е на мястото си. Колата е с видинска регистрация.

Засега не е известно по какъв начин автомобилът се е озовал там. Авторът на обявата допуска, че водачът е слязъл от Околчица по извънредно стръмен и кален път, а по-късно е съумял да стигне до въпросното място, където е и закъсал.

" Вероятно е слязъл от Околчица по извънредно стръмен и кален път, след това е съумял да стигне дотук, което отново е знамение, тъй като и преди този момент място има високо стърчащи камъни... А концепцията пък напълно не ми е ясна ", написа Борис в мненията под поста си.

Борис не изключва опцията някой да е желал да скрие колата възможно най-далеч от хорските погледи. Той е подал сигнал до кмета.

" Или доста пийнал или дрогиран, или е съзнателно скрита там. По мое мнение е там може би най-малко от месец. Много е кално, а не личат никакви следи от гуми. И други хора евентуално са минавали около нея, само че може да не са дали публичност... Абе, тайнственост си е ", отбелязва той.

Прави усещане, че чистачките на автомобила са вдигнати, а по данни на Борис - задната седалка е свалена и откъм гърба има футболна топка.

" Черният път е единствено от хижа Околчица долу до ливадите - доста стръмен, а сега и кален. От ливадите към този момент е единствено пътека, която минава от земна към мощно камениста. Колата е заседнала там, където към този момент са единствено камъни. Изобщо не може да става дума за някакъв черен път на това място, както и най-малко 2 км по-надолу ", прибавя още създателят на обявата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР